menu

Perform Foundational Data, ML, and AI Tasks in Google Cloud: Yarışma Laboratuvarı

Go to Lab

13718 Reviews

avatar image

Shivam P. · Reviewed 4 dakika ago

avatar image

Yugandhari B. · Reviewed yaklaşık 1 saat ago

avatar image

Josiah J. · Reviewed yaklaşık 1 saat ago

avatar image

Aditya S. · Reviewed yaklaşık 1 saat ago

avatar image

nikhil r. · Reviewed yaklaşık 1 saat ago

avatar image

Awesome!

Chaitanya K. · Reviewed yaklaşık 1 saat ago

avatar image

Mayesh M. · Reviewed yaklaşık 1 saat ago

avatar image

Brijesh Kumar C. · Reviewed yaklaşık 1 saat ago

avatar image

Piyush B. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

SALVI B. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

SHRUTI GUPTA 9. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

RAJNEESH P. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

LEO A. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

Vipul A. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

Sameer Kumar K. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

Bhumika B. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

Rohit G. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

great

krish M. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

Awesome!

Milind Kumar S. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

Task 4 not getting checked even after the file is getting uploaded in the bucket.

Mayesh M. · Reviewed yaklaşık 2 saat ago

avatar image

This is the second time, I am again facing the same issue, In the AI part, though, I am analysing and the file is present in requested S3 bucket with requested S3 name, the air card still tells , "please perform at least one ML algorithm and upload into the request bucket". I really don't understand, though I am analysing using the correct API Call, the result is stored in S3 bucket but also its not marking the step as complete. Even last time when I have done this lab, almost 3 weeks ago, the same issue arose, then I submitted the feedback on lab about the issue it is raising( It is not issue in the API call I am making, etc as far as I know, the same is the issue with not only on AI out of the 3, but when I do all the 3, then also the same issue.) I again lost my credits and leaving credits apart my time is getting wasted, not once but twice for this one particular lab. Even in the past the same thing happened with me with another lab in other track. I did the lab multiple times with no error from my end afaik but still not completed . After few days of it, the lab was taken down and put under maintenance. Expected that even this lab if any issues it is internally facing would be sorted out, as it not only saves our credits but also our time. I assume that I am doing correctly only, also after the lab time got completed I checked it in practice lab, my answer is way correct and the issue is with the lab only. Can you please have a look if the lab has issues or not, as atleast the next time I do this, my time and credits will be saved.

Yugandhari B. · Reviewed yaklaşık 3 saat ago

avatar image

LEO A. · Reviewed yaklaşık 3 saat ago

avatar image

MOHAMED ALI.A 1. · Reviewed yaklaşık 3 saat ago

avatar image

Good

Yogesh K. · Reviewed yaklaşık 3 saat ago

avatar image

Rohit G. · Reviewed yaklaşık 3 saat ago